Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Sugo salsiccia e polpette di mammà

Ciao a tutti, il sugo strategicamente più buono del mondo. Mamma sei geniale! Poi quando fai questi sughi io ti adoro di più! Avete presente quando entrate in casa di mamma e sentita quell’aroma fantastico di salsa in cottura con il gusto della carne? Beh è idilliaco il Sugo salsiccia e polpette di mammà

Ricetta di mammà

INGREDIENTI PER LE POLPETTE

QUANTITA’

CARNE MACINATA MISTA 300 GR DI VITELLO – 200 GR DI MAIALE
MOLLICA DI PANE RAFFERMO 

FORMAGGIO GRATTUGIATO

SECONDO QUANTO NE RICHIEDE L’IMPASTO 

100 GR

UOVA 2
SALE QUANTO BASTA

INGREDIENTI PER IL SUGO

QUANTITA’

SALSA 800 GR
AGLIO 1 SPICCHIO
OLIO EVO 1 CUCCHIAIO
SALE QUANTO BASTA
SALSICCIA DI MAIALE 500 GR

COSA SERVE 

2 PENTOLE – CIOTOLA –

PROCEDIMENTO PER LE POLPETTE

In una ciotola mettete la carne macinata, le uova e il formaggio grattuggiato, iniziate ad amalgamare. Un pò alla volta unite la mollica di pane raffermo finchè il composto avrà avuto consistenza morbida e ben legata. Formate delle palline

PROCEDIMENTO SUGO

In pentola mettete l’olio, l’aglio, la passata e le salsicce. Fate cuocere per mezz’ora e unite le polpette, continuate la cottura per un’ora

Questa ricetta è di una semplicità bella come la mia mamma.

Sugo salsiccia e polpette di mammà

Sugo salsiccia e polpette di mammà

Sugo salsiccia e polpette di mammà

Sugo salsiccia e polpette di mammà

 

Potrebbero interessarti anche...

Lascia un commento